spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

NOBLE HEART DAY - Inspirationsdag

Event aflyst

NOBLE HEART DAY - Inspirationsdag

Fra DKK 497,00

Sted

Dato

06 maj 2017 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

FORSTIL DIG EN VERDEN MED GLOBAL VÆKST I MEDFØLELSE OG STØRRE FORBUNDETHED...
LÆNGES du efter større samhørighed med mennesker - så kom og slut dig til cirklen.

HVAD SIGER EN TIDLIGERE DELTAGER

"Jeg havde mødt Bensaid Vincent og hans dynamiske passioneret hjertearbejde før. DÉR gør Bensaid en stor indsats. Med sit åbne sind, og sin ro og hjertevarme, når han langt ind i hjerterne på deltagerne".
Hjertevarmt knus
Susanne Bjerregaard
Syge- og sundhedsplejerske. Healer og Krops- og Psykoterapeut.

HVAD ER MEDFØLELSE EGENTLIG?
Medfølelse hører til hjertets dybere og noble kvaliteter, og handler om vores evne til at udvise basal kærlig venlighed, medfølelse, tolerance, mildhed, ømhed, generøsitet, medmenneskelighed, tilgivelse, og frem for alt, en grænseløs forbundethed med vores medmennesker - både lokalt og globalt. Det er alle iboende menneskelige kvaliteter. Og det er visdom, som alle de store spirituelle skoler altid har været bevidste om og dedikeret tid til at træne. Det har de af den helt simple grund, at disse noble kvaliteter ikke vokser ud som hår og skæg. De skal trænes - igen og igen!

Nyere forskning har dokumenteret, at disse spirituelle skolers træningsdiscipliner er ligeså virkningsfulde når de frisættes fra deres religiøse og spirituelle traditioner, hvilket er til stor glæde for dig, mig og hele menneskeheden.

Det er disse træningsdiscipliner du får inspiration til på denne Noble Heart Day.

HVEM KAN DELTAGE
ALLE som oplever, at verden har brug for gigantisk vækst i MEDFØLELSE og EMPATI.

HVORNÅR ER DET
Lørdag den 6. maj 2017, kl. 10:00 - 17:00.

HVOR FOREGÅR DET
Trillium
Vesterbro 18
9000 Aalborg

HVAD SKAL DU MEDBRINGE
-Egen frokost.
-Behagelig beklædning, som du kan bevæge dig i.
-Pude/måtte til at sidde på og tæppe til at regulerer varmen.
-(PS. Der er stole hvis du foretrækker at sidde på en sådan).

HVAD ER PRISEN
For Private, kr. 497,00
For Erhverv og Momsregistrerede, kr. 497,00 +25% moms.

PRISEN ER INCL.
Kaffe, te og sunde snacks i løbet af dagen

HVEM ER DIN WORKSHOP FACILITATOR
Bensaid Vincent Jlil

BENSAID VINCENT JLIL
I alt hvad jeg laver, hjælper jeg mennesker, ledelse og organisationer med at leve med større bevidsthed, medfølelse og visdom - og forfølge inspirerende og meningsfulde formål, der leder mod bæredygtige liv.

Det gør jeg fordi, jeg tror på at det vil bringe verden i større balance og gøre den til et mere berigende, glædesfuldt og fredeligt sted at være.

Jeg er særlig passioneret for at bidrage til gigantisk vækst i MEDFØLELSE og EMPATI.

I de seneste seneste 18 år, har jeg arbejdet med menneskelig udvikling, på følgende måder:
Coachingforløb for ledere.
Facilitering af grupper og organisationer, herunder designet og drevet komplekse forandringsprocesser på det sociale velfærdsområde.
Co-Facilitator Trainer, med ansvar for træning af facilitatorens egentilstand.
Designet og ledet Eksistentielle Fordybelsesprocesser og Retreat, for både ledere og privatpersoner, såvel i Sahara Ørkenen i Marokko som i Danmark.
Faciliteret Workshops i "Mindfulness In Action", i "Global Empati og Bæredygtighed", og i "Noble Heart Day - Cultivating Compassion".

Mine kunder og tidligere deltagere siger ofte om mig, at jeg besidder stor faglig dybde og agerer med udpræget ro, nærvær, varme, lethed, humor og en anerkendende holdning, og formår at skabe solide rammer for processer, læring og fordybelse.

Håber vi ses!
Kærligst Bensaid

Lokation

Trillium, Vesterbro 18, 9000 Aalborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .