Nordic Noise 2020

08 maj 2020 kl. 17:00 - 09 maj 2020 kl. 23:59

Amager Bio / BETA, Øresundsvej 6, 2300 København

For 8. år i træk byder vi velkommen til årets første, største heavy rock festival i Danmark - Nordic Noise.

Det er muligt at købe et begrænset antal 2-dages early bird billetter lige nu og spare penge. Billetter tilbydes også med en flot t-shirt. 

DEN LEGENDARISKE DANSKE MERCYFUL FATE GUITARIST, MICHAEL DENNER, HOLDER VERDENSPREMIERE MED SIT NYE BAND DENNER'S INFERNO PÅ NORDIC NOISE 2020

Vi er umådeligt stolte over, at kunne præsentere en sand legende, som det første navn på Nordic Noise 2020Michael Dennis Denner behøver næppe den store introduktion. Som guitarist- og sangskriver i orkestre som MERCYFUL FATE og King Diamond taler mandens legacy sit tydelige sprog, når snakken falder på den helt klassiske og traditionelle heavy metal. Denner var med da det hele startede.

Årets maskot hedder "Vapula" og er skabt af Karsten Sand, der har grafik til Volbeat, King Diamond og Copenhell på samvittigheden. Karsten fortæller "Rammen et råt dynamisk look i en grafisk stil, Sort hvid. Min tanke omkring figuren var en Nordisk slags Shaman/troldmand eller dæmon, som de gamle guder kæmpede imod, der påkalder kaos og undergang. Da jeg skabte "Vapula" forstillede jeg mig en flænsende guitar og en gennemtrængene skrigende vokal, mens det buldrer og brager. Jorden åbner sig, og han kommer frem i lyn og torden.

OBS: T-shirts der bestilles sammen med billet udleveres i merch-standen under Nordic Noise 2020 i Amager Bio. Først til mølle mht. størrelse (S - XXXL).

Se mere her www.nordicnoise.dk