Foto af Toa Heftiba @ Unsplash

Ondskab - gratis foredrag v/Frederik Strand

21 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, Alf Ross Auditorium, lokale 9A-3-01, 2300 Copenhagen S

Politihistorisk Forening inviterer i samarbejde med Københavns Universitet hermed medlemmer og andre interesserede til et spændende foredrag om ondskab belyst gennem flere kriminalsager. Danmarkshistorien er fyldt med mord og forbrydelser, der er så grusomme, at man spørger sig selv, om der virkelig findes rendyrket ondskab. Med udgangspunkt i Ondskab som begreb fortæller Frederik Strand om nogle af de mest bestialske forbrydelser. Foredragsholder Frederik Strand er, udover at være ph.d., filosof og historiker, museumsleder ved Politimuseet. Han har skrevet en lang række bøger om kriminal- og politihistorie, herunder bogen "Ondskab."

Der vil efter foredraget være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere/debattere emnet. Der vil desuden blive budt på en forfriskning. 

Hvis man ikke i forvejen er medlem af Politihistorisk Forening kan der nemt tegnes medlemskab på dagen eller på vores hjemmeside: https://www.politihistoriskforening.dk/bliv-medlem. Et medlemskab koster 20 kr. om måneden, og giver adgang til bl.a. foredrag, artikler, museer mm. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem af Politihistorisk Forening for at deltage i dette arrangement.Billet UDSOLGT