Oplev Camp Adventures nye ikoniske udsigtstårn

Tag med, når Dansk Arkitektur Center besøger en helt unik konstruktion: Camp Adventures nye udsigtstårn. Vi har inviteret ingeniøren med som guide, når vi sammen skal bestige Sydsjællands nye spektakulære ikon.

Danmarks største klatrepark har fået en ny attraktion i højderne. Et nyt timeglasformet udsigtstårn er med sine 135 m over havets overflade blevet det højest tilgængelige sted på Sydsjælland.

En 600 meter lang indvendig rampe med en gradvis stigning gør det muligt at gå fra skovens bund, op langs trækronerne for at kulminere med en 360 graders udsigt over det sydsjællandske landskab.

Tårnet er tegnet af EFFEKT med Arup som ingeniører, og du har nu mulighed for at komme op i tårnet sammen med Arups ingeniør. Her vil du høre hvilke ingeniørtekniske løsninger, de har brugt i processen med at skabe tårnets smukke og ikoniske form.

Praktisk

  • Camp Adventure, Denderupvej 19, 4690 Haslev
  • Turen tager 1,5 time
  • Kontakt Kristina Neel knj@dac.dk  

Baggrund for turen 

Camp Adventure har Arup som ingeniører, og turen er derfor en del af DACs store efterårs- og vinterudstilling ”Ove Arup and The Philosophy of Total Design”. Udstillingen går helt tæt på en af de største pionerer i ingeniør- og designverdenen i det 20. århundrede: Ove Arup. Den viser et omfattende udsnit af de ikoniske byggerier fra Arups arkiv, og hvordan hans visionære tilgang til ”Total Design” stadig tegner virksomheden den dag i dag. I udstillingen ser vi ind i fremtiden og oplever de nyeste teknologier i arkitekturens verden.

Besøg udstillingen i DAC inden den 17. februar 2019. Se mere her

Standard

UDSOLGT