Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

OUR SILENT STRUGGLE — Nordatlantiske Filmdage 2023

Afholdt event

OUR SILENT STRUGGLE — Nordatlantiske Filmdage 2023

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

11 mar 2023 kl. 13:45 - 15:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bliv klogere på det samiske folk og dets eksistenskamp i Suvi Wests dokumentarfilmen, der vises med oplæg ved Liisa Holmberg fra det samiske filminstitut ISFI.

OUR SILENT STRUGGLE / EATNAMEAMET
Som EUs eneste tilbageværende oprindelige folk bor samerne i de nordligste egne af de nordiske lande, hvor deres eksistens er knyttet til deres sprog, kultur, traditioner og forhold til landet, som også skal kunne opretholde de fremtidige generationer af samer. Midt i det ellers fredfyldte landskab hyler imidlertid en række brudte rettigheder, love og uretfærdigheder, mens samerne gang på gang bliver fanget under foden af ​​den finske regerings økonomidrevne politik.

Instruktør Suvi West portrætterer det samiske folk og dets eksistenskamp i sin dokumentarfilm, der balancerer sit politisk tunge emne om en kæmpende nation med fejende panoramaer af landskaberne i hjertet af det samiske hjemland.

Filmen vandt dokumentarprisen på Nuuk International Filmfestival 2021, og den vises med kort introduktion ved Liisa Holmberg, filmkommissær i ISFI (International Sami Film Institute).

ARRANGEMENTET
Filmen (74 min) har engelske undertejster. Arrangementet inkluderer oplæg og varer 90 minutter. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid.


Nordatlantiske Filmdage 2023

2.—12. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage 2023 unikke filmoplevelser fra det høje nord. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .