Pangea Park - Spar tid ved indgangen køb nu - Gælder hele dagen

Pangea Park - Spar tid ved indgangen køb nu - Gælder hele dagen

Billetter fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

10 februar 2023 - 7 januar 2024

Beskrivelse

Pangea Park er en udendørs samt indendørs dyrepark beliggende midt på Sjælland.

Dyreparken er omgivet af smukke naturtro omgivelser med træer og buske som omkredser dyrenes voliere samt anlæg.


Pangea Park er i sig selv en oplevelse, der kun fås hos os! Vi er en hyggelig dyrepark, hvor du kan få oplevelsen af dyr helt tæt på. I Pangea park går vi op i at have så naturtro omgivelser, som fangeskab tillader os. Vi giver ordet fangeskab en hel ny betydning. Som udgangspunkt er alle anlæg dobbelt så store, som kravene forlanger, og helst større endnu. Vi bestræber os på at give dyrene alt hvad de har brug for, for at leve et liv, så tæt det hvad de ville have i den frie natur som muligt.

Flere af anlæggene hos Pangea Park kan du som gæst selv gå ind i, derved kommer du HELT tæt på dyrene. Vi har et stort tropehus samt en indendørs krybdyrsgrotte med en kæmpe samling af div krybdyr! Udendørs byder parken på div, pattedyr, fugle, krybdyr.

Vi er en meget børnevenlig park med 2 legepladser samt klappegedeland.

Der kan også spilles minigolf som tilkøb når man er i parken!


Oplev vores Café

Man kan hos Pangea Park købe div drikkevarer varme som kolde, samt snacks og varm mad.Pangea Park håber på at kunne gøre en forskel, og derfor yngler vi på truede dyrearter, for at få bestanden af disse op igen!
Vi har bla. ynglet Vest Afrikanske Dværg krokodiller, samt flere udrydningstruet papegøje arter, samt meget andet.

Udover vores ambitioner om at øge bestanden af truede dyrearter, er vi også hjemsted for mange rescue-dyr. Vi tager løbende dyr ind som kommer fra dårlige vilkår, hvis det passer ind i de eksisterende dyrehold vi har i forvejen.

Formidling om dyr gør vi os meget i, og formålet med dette er at sprede interessen samt kendskabet til dyr, natur og biodiversiteten.

Arrangør

Pangea Park er en dyrepark hvor dyrevelfærd, bæredygtighed samt dyreredning er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme helt tæt på dyrene i smukke naturtro omgivelser som fangenskab tillader os. Vi er Danmarks hyggeligste dyrepark med både indendørs samt udendørs faciliteter.

Kom og besøg os i alt slags vejr

Lokation

Pangea Park Pangea Park, Ringstedvej 531, 4632 Bjæverskov

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .