eventet sluttede

POSEIDONKVARTETTEN - sommerkoncert med unik strygerkvartet

DKK 97,50 - DKK 130,00

Sted

Dato

29 jun 2021 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

POSEIDONKVARTETTEN - sommerkoncert med unik strygerkvartet

Kom med når en af Nordens bedste strygekvartetter gæster Nordatlantens Brygge

Vi glæder os til at præsentere koncerten med den enestående Poseidonkvartet. Denne sommeraften vil kvartetten spille mesterværker af Haydn og Schubert for os, og aftenen afsluttes med et glas rosévin.

Poseidonkvartetten
Kvartetten udgøres af Jon Gjesme og Christine Enevold på violin, Ettore Causa på viola (bratsch) og Joel Laakso på cello. Navnet Poseidonkvartetten har de taget efter den græske havgud, og for de fire musikere symboliserer navnet deres fælles stræben efter at få stemninger og kontraster frem i musikken: Fra det blikstille og blide over det harmonisk bølgende og til det temperamentsfulde, oprørte. Kvartettens medlemmer oplever, at de i deres samspil og samarbejde har en unik fælles forståelse for, hvordan musikken skal fortolkes, fraseres og formidles til publikum, så man kan glæde sig til at en koncert på højeste niveau.

Aftenens program
Haydn Strygekvartet i D-dur, op 76 no 5 (Largo)
Allegretto
Largo
Menuetto: Allegro
Finale: Presto

Schubert: Strygekvartet no 14 i d-mol D810 (Døden og pigen)
Allegro
Andante con moto
Scherzo: Allegro molto
Presto

Praktisk info
Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.15.
Efter koncerten byder vi på et glas rosévin.

Covid-19
Koncerten afholdes efter gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Kom venligst i god tid og vis hensyn til hinanden.

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Arrangør

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .