skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Snigpremiere på Copenhagen Cooking for mad+medier

Eventet är avslutat

Snigpremiere på Copenhagen Cooking for mad+medier

Från Gratis

Plats

Datum

14 aug 2013 16:30 - 19:00

Beskrivning

Arrangementet er udsolgt. Sorry

Wonderful Copenhagen og mad+medier inviterer hele netværket til snigpremiere på Copenhagen Cooking på Axelborgs tagterrasse. Mød folkene bag festivalen og resten af dit netværk, mens du slubrer Mikkellers Hip Hip Hurrah!-øl med champagne og stikkelsbær, italienske boblevine og Frederiksdals spritnye kirsebærlikør til en overdådig Oialla-chokoladebuffet fra Bojesen på toppen af København.

Fra den 23. august til den 1. september ruller den 9. udgave af kongerigets største madfestival alle sine saftige ynder ud for det gastrohungrende københavnerpublikum under det overordnede tema "social food".

Ved at invitere restauranter, madhuse og kulturinstitutioner til at sætte fokus på måltidets sociale sider, vil Copenhagen Cooking illustrere, at måltidet handler om mere end bare maden. Det handler om socialt samvær, om at mødes på nye måder, om social bevidsthed og meget mere. Læs mere om temaet nedenfor.

Flere end 150 madevents over 10 dage byder på langborde, gadekøkkener, middage, markeder, mobilkøkkener, food trucks, kogeskoler, smagsprøver, eventyr under jorden, glaskunst, madteater, food walks, debatter, picnics, smørrebrødsværksteder, musik og madlavning for børn og voksne. Se årets program her.

Den 14. august får du mulighed for at møde folkene bag den kulinariske oplevelseseksplosion til en eksklusiv snigpremiere for mad+medier på Axelborgs solbeskinnede tagterrasse i hjertet af København. Indholdet for eftermiddagens tamtam ser sådan her ud:

Program
16.30 Terrassen åbner. Øl, kirsebærvin, bobler og chokoladebuffet ved Bojesen (se nedenfor)
17.30 Velkomst ved Wonderful Copenhagens kommunikationschef Emil Spangenberg
17.35 Mød WoCos presseteam ved presseansvarlig Frederikke Møller Kristiansen
17.40 Mød Copenhagen Cooking ved festivalchef Lonnie Hansen
17.55 Rasmus Bo Bojesen præsenterer dagens chokoladebuffet og Oialla-projektet
18.10 mad+medier på Copenhagen Cooking
18.20 Hygge og blandet chokolademingling
19.00 Tak for i eftermiddag og rigtigt god festival

Chokolade fra Bojesen
Bojesen glæder sig til at modtage mad+medier til snigpremieren på Copenhagen Cooking. Til daglig driver Bojesen et af Københavns største madhuse, som sørger for mad til både restauranter, kantiner og konferencer - og i forbindelse med Copenhagen Cooking også med vores "Urban Roof Picnic" på taget af Axelborg.

Rasmus Bo Bojesens Oialla-chokolade af økologiske, vildtvoksende bønner fra Amazonas vil indgå i en buffet af omkring ti søde sager og et par salte, nemlig:

- Bagte søde rødder med bitter 100 %-chokolade og skovens vilde urter
- Letsyltet dansk kalv med ristede kakaobønner og blomkål
- Let bagt sommertorsk med grov sennep, 72 % Oialla-chokolade og strandens frie urter
- Hybenflødeboller
- Lune Oialla-scones med chokoladesmør
- Sorbet og sprødt på criollo-nibs
- Oialla-sorbet med hindbær
- Rørt skyr med nibs og vilde kirsebær
- 46 %-Oialla med hyldebær og sprød byg
- Dragée af paranødder
- Mirabelletærte med friskost og ølandshvede
- Karamel med salt fra Uyuni i Bolivia
- 72 %-Oialla med stikkelsbær

Copenhagen Cooking festivaløl fra Mikkeller
Copenhagen Cooking har igen år bedt den internationalt anerkendte brygger Mikkeller om at lave en Copenhagen Cooking øl. Med udgangspunkt i årets plakat har Mikkeller taget udfordringen op og brygget en speciel øl med champagne og stikkelsbær ved navn "Hip Hip Hurrah!"

Nye kirsebærvine fra Frederiksdal
Frederiksdal producerer vin – men har i flere år har taget tilløb til at fremstille en decideret likør som basis for drinks og cocktails. I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på stevnskirsebær. Men op igennem og 1980erne dalede kvaliteten – og i dag er produktionen stort set forsvundet. Men nu pudser Frederiksdal arvesølvet af – og nyfortolker og opdaterer likøren på stevnsbær. I en traditionel likør blander man saft, sukker og alkohol – og det kan hurtigt ende med en gang alkoholiseret saftevand. I Frederiksdals nyfortolkede version har kirsebærrene gæret en smule inden tilsætningen af alkohol. Gæringen tilføjer kompleksitet og en struktur, som vinmagerne er meget begejstrede for - og som de ikke har smagt i en likør før. Smagen er knivskarp, med masser af intens kirsebærsødme og en uimodståelig citrus-finish. Skabt til drinks og cocktails – men er også fremragende til is og kaffen. Til snigpremieren smager vi både den nye likør og den netop flaskede 2012-årgang af basisvinen.

Årets tema på Copenhagen Cooking: Social food
Copenhagen Cooking byder med et væld af arrangementer op til en madfest for alle. Der serveres smagsoplevelser over 10 dage - og der er rig mulighed for at få dén særlige madoplevelse, du ikke lige glemmer. Copenhagen Cooking har valgt at hylde det sociale samvær om måltidet med temaet "social food".

Ved at invitere restauranter, madhuse og kulturinstitutioner til at sætte fokus på måltidets sociale sider, vil Copenhagen Cooking gerne markere, at måltidet handler om meget mere end mad; det handler om socialt samvær, fællesskab, om de gode historier rundt om bordet,om at mødes på nye måder, om social bevidsthed og meget mere.

Derfor har Copenhagen Cooking inviteret aktørerne på festivalen til at skabe madoplevelser med gadekøkkener i byrummet, så locations, hvor man normalt ikke spiser et måltid, kan skabe møder mellem mennesker, som ellers ikke ville finde sted. Forhåbentlig er det startskuddet til nye arrangementer, der understreger, at måltider ikke er statiske oplevelser, men hele tiden i bevægelse og udvikling, der skabes af både kokkene, tjenerne og dem, der indtager herlighederne.

Årets plakat, der er fotograferet af Stine Heilmann, understreger temaet med et klassisk billede af et selskab i det grønne om bordet. Det originale maleri fra 1888 af dansk/norske P.S. Krøyer har titlen "Hip Hip Hurra! Kunstnerfest på Skagen". Den nye moderne kopi af Hip Hip Hurra understreger mødet mellem mennesker om maden på tværs af tid og kultur.

Vi glæder os til at se jer den 14. august.

NB. mad+medier har modtaget penge fra Wonderful Copenhagen for at organisere arrangementet.

Lokal

Axelborgs tagterrasse, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.