Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Soul Garden 2023

Afholdt event

Soul Garden 2023

Fra DKK 375,00

Sted

Dato

18 aug 2023 kl. 12:00 - 19 aug 2023 kl. 23:59

Beskrivelse
SOUL GARDEN ER KLAR MED MUSIKPROGRAMMET FOR 2023


Erann DD og Prince bassisten Ida Nielsen er hovednavne på Helsingørs nye soul & funk festival.


Helsingørs nyeste bud på en funky sensommer festival vender tilbage d. 18. og 19. august, når Soul Garden afholdes for anden gang, og nu er festivalen klar med programmet for 2023.


Erann DD fejrer i 2023 sine 30 år på livescenen.

Vi husker ham alle sammen fra store hits som Still Believing, I Wanna Wake Up With You og Didn’t I Tell You That I Love You. Med bands’ne Zapp Zapp og Drori Hansen Furniture bag sig, debuterede Erann live med Zapp Zapp på Middelfart Gymnasium i 1993 og som udgivende soloartist i 2000 med sit dobbelt platinsælgende album Still Believing. Han er pt. aktuel med singlen Nothing But You og arbejder på flere sange, som udkommer i 2023.

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016.Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band "the New Power Generation".

I 2013 blev hun også en del af power kvartetten "Prince & 3rd eye girl" og som medlem af PRINCES bands turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows. Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Kan man lide Prince, kan man også lide Ida Nielsens musik. Vi ser frem til en oplevelse i verdensklasse, når Ida Nielsen & The Funkbots gæster os d. 19. august.


Mike Andersen og band er et af Danmarks travleste live-navne. Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business.

Her er iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede, hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil - og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med og være glade.En præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som solisten selv. Der er ved at være pladsmangel på kaminhylden hjemme hos Mike Andersen, som i 2022 modtog to DMA statuetter for bedste album og for sin liveperformance. Tidligere har han også modtaget to statuetter, bl.a. for sit solo album 'One Million Miles. Mike Andersen band gæster festivalen d. 18. august.


David Miilmann Group gæstede også Soul Garden i 2022 og imponerede med deres jazzede sjælfyldte instrumental- musik. Bandets originale musik trækker inspiration fra musikalske pionerer fra forskellige genrer som Donny Hathaway, Milton Nascimento, Derek Trucks, John Coltrane og mange andre. Den kun 22 årige guitarist, David Miilmann, agerer som katalysator i musikken med sin syngende slideguitar som det naturlige samlingspunkt. Bandets nominering til DMA Award er fuldt fortjent - snyd ikke jer selv for en STOR oplevelse.


Tamara er et nyt dansk-færøsk talent på RnB og neo-soul scenen, som har markeret sig med flere skarpe singler. Hun har i det seneste halvandet år arbejdet tæt sammen med et fast team af producere og sangskrivere bestående af Mikkel Kjær, Jens Rønne og Martin Lønsted – folk der tidligere har arbejdet med artister som Selma Judith, Siné og Mercedess. Med sine nordiske og tanzanianske rødder spår vi hende en stor karriere - der er lagt i ovnen til et interessant møde.

Jordan Jackson gæstede også Soul Garden i 2022 og hun tog publikum med storm med sin store musikalitet, sin ubesværede vekslen mellem gospel, soul, jazz og pop. Jordan Jackson kommer oprindeligt fra London men er pt. bosat i København, hvor hun er ved at bygge sin musikalske base.


Trypical Cumbia er et vildtvoksende orkester som blander gypsy jazz med latinamerikansk musik og spreder heftige danserytmer. Bandet fortolker Cumbia-genren, som har sin oprindelse i 1950’ernes Colombia, men idag er en udbredt genre i hele Latinamerika. Cumbia er for alle! Den er god til fest, den er sensuel, modsætningsfyldt og sprællende. Trypical Cumbia spiller et mix af nøje udvalgte sange og instrumental musik fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt egne kompositioner.

Coppa fra Helsingør er ved at blive et stam-band mange steder i lokalområdet, og også på Soul Garden. Med Amalie Coppa i front har bandet en superstærk vokalist og bandets evne til groove siddet lige i skabet på deres egne soul-fulde numre.


Dansk Amerikansk Musikklub er anført af mesterguitaristen Kim Sagild og dertil smuk vokal fra Cecilie Rowedder. Bandet spiller sangskatten fra Armstrong, Ellington og Ray Charles over Muddy Waters, Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman, Randy Crawford og Black Street, alle kan genkende de elskede sange og nynne med. Der er lagt op til forrygende musikalske oplevelser fra den amerikanske sangskat, krydret med Sagilds egne anekdoter om møderne med de amerikanske legender.


A Plane To Catch kom til live i foråret 2021, da fem unge danske jazz -musikere mødtes på Bolsjefabrikken en sen nattetime i København. De lyttede til funk, afrobeat, soul og Motown og begyndte at jamme groove- baseret musik. Stemningen var i top, og de mødtes hver uge efterfølgende. Bandet var skabt, og et fælles mål om at sætte gang i dansende fødder, vrikkende hofter og utrolige fester driver fortsat dette fantastiske groove.


Henrik Milling er kendt som både en dansk producer, dj, tv- og radiovært, for bl.a. DR. Fra slutningen af 1980’erne og gennem 1990’erne producerede Henrik Milling rap og R&B under navnet Doctor Jam. I Los Angeles havde Henrik bl.a. længerevarende samarbejde med rappere som Ice Cube, Eazy-E (NWA) og R&B sangere som Vanessa Williams, Johnny Gill og Don E. Tilsammen har hans musik rundet mere end 10 millioner solgte eksemplarer. Han er i disse år en eftertragtet DJ og radiovært på programmet FONK - så mon ikke han forkæler vores øregange med masser af fede numre og anekdoter….


Katrine Ring er DJ, producer og komponist. Den musikalske karriere blev indledt i 1980 som medlem af newwavebandet The Pin-Ups og debutalbum i 1982. Siden 1992 har hun været dj med udgangspunkt i sort, amerikansk musik som jazz, latin og house og udsendt diverse compilations. Vi vil blive præsenteret for et ekstremt groovy DJ-set fra en ægte vinyl entusiast.


Om arrangøren og festivalen

En drøm blev realiseret i august 2022, da arrangøren af den nye festival Soul Garden, Frederik Schnoor, for første gang kunne invitere op mod 700 musikglade gæster til en hyldest af jazz, soul og funk musikken i Sommariva parken. Soul Garden har vist sig som en succes, og det er derfor ikke til nogens store overraskelse, at festivalen vender tilbage i år. Så hvis man er på udkig efter en ny festivaloplevelse i Nordsjælland, der hylder den sjælfyldte musik, så er Soul Garden et meget spændende bud.

I 2023 vil festivalen fortsætte alle de gode takter fra 2022. I løbet af foråret og sommeren vil man præsentere festivalens gastronomiske spisetilbud, udbuddet af vine, drinks og øl, som publikum kan nyde sammen med musikken i Sommariva Parkens unikke setting.


Soul Garden er en ny dansk festival, som hylder musikken der groover – og er umulig at sidde eller stå stille til.Vi er en nichefestival for soul, funk, jazz og det der ligner – med fokus på danske artister, med enkelte internationale afstikkere. Foruden vores fantastiske liveacts vil der også være profilerede DJ-sets, som sikrer at groove-factoren er i højsædet.

( Første udgave blev afholdt i 2022 med ca. 700 besøgende. )

Der sælges kun ca. 1500 billetter til 2023 - så skynd dig !

Billetsalget er åbent nu: https://billetto.dk/e/soul-gar...

Partout billet koster 599 + gebyr

Dagsbillet 375 + gebyr


spilleplan er som følger. 
Fredag d. 18 august:

Erann DD

Mike Andersen

Trypical Cumbia

Coppa

Dansk Amerikansk Musikklub

Katrine Ring (DJ) 

Baun

Lørdag d. 19 august:

Ida Nielsen & The Funkbots

Jordan Jackson

Tamara

David Miilmann Group

A Plane To Catch

Henrik Milling (DJ)

Søren Lampe


Lokation

3000 Helsingør, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .