Stof til samtale: Marlene Wind om EU & Brexit X middag

24 feb 2020 kl. 18:00 - 21:00

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Vi præsenterer i samarbejde med Øens Spisested et nyt kulturkoncept i Prismen: ”Stof til samtale – samfundsrelevant gæsteoplæg X middag X debat”. Det består af en række arrangementer, hvor du får mulighed for at kombinere en middag med et gæsteoplæg, der berører aspekter indenfor blandt andet aktuelle samfundsemner, politik, eksistens og tro. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der kan give indsigt, viden, refleksion, en madoplevelse og ikke mindst socialt samvær og debat. Med andre ord er der lagt op til mentaltræning i det nye år.

PROGRAM:

Kl. 18: Dørene åbner.

Kl. 18.15: Oplæg v. professor Marlene Wind.

Kl. 19.30: Middag.

PRIS: 165 kr. inkl. velkomstsnack, middag og oplæg.

Om Marlene Winds oplæg:

Efter Brexit er EU på vej mod nye udfordringer. Hvad er det for et Europa, der tegner sig? Vil andre lande også ud af samarbejdet og bliver man mere suveræn og får man mere selvbestemmelse af ikke at være EU medlem? Hvad stiller EU op med undermineringen af demokratiet i Østeuropa, hvor flere lande ikke længere kan kategoriseres som liberale demokratier. Kan EU overhovedet tillade sig at blande sig, eller blander man sig for lidt?

Om Marlene Wind:

Marlene Wind (f. 1963) er professor i statskundskab og leder af Center for Europæisk Politik. Derudover er hun, blandt mange ting, dansk repræsentant i bestyrelsen for European University Institute i Firenze (EUI), medlem af College of Europe komiteen i Danmark samt medlem af bestyrelsen for Tænketanken EUROPA. Hun er også en trofast klummeskribent i Politiken, og så har hun også modtaget Europas Kvinders Pris, som en af Danmarks bedste Europaformidlere i 2009.