★ Strawberry Slaughterhouse [DK] @ High Voltage ★

05 mar 2021 kl. 18:00 - 22:00

★ NY DATO! STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] ★ 5. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er stolte over at kunne præsentere Strawberry Slaughterhouse på vores seje lille scene, i anledning af det genopståede danske pop punk 'n' roll bands release af helt nyt og længe ventet materiale. Denne aften kan meget vel blive udsolgt, så vent ikke for længe med at købe din billet.

OBS: Der er kun 66 billetter til salg og koncerten er siddende.

★ STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] ★

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, udgiver første nye udspil med EP’en 'Heart of Cheapness'. Det første singleudspil er allerede på gaden med sangen: 'PleasureCruising.' som du kan se og høre her:

bit.ly/2RkC5xn

Bandet, der i første omgang eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to album og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev 'Ugens Uundgåelige' på P3, og 'Cool, Calm and Collected' var en af de mest spillede sange i radioen. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. I 1995 spillede de 70 koncerter i DK alene. Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans.

Det er 3/4 af det originale band der står på scenen på High Voltage og kan høres på den nye EP. Ny bassist er Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.

Vi snes og spred ordet! 🔥🖤

ENTRÉ 200,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 18:00 ✩ KONCERT 19:30 ✩ BAREN LUKKER KL. 22:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke