skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Laster ...
 
 
Nearby events
Laster ...
 
 
Begivenheder af samme type
Laster ...
 
 
Begivenheter av samme type

Sushikursus for begyndere

Arrangementet ble avlyst

Sushikursus for begyndere

Fra 625,00 DKK

Sted

Dato

17. September 2017, 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du rulle en sushirulle. Du kan meget nemt komme til, at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være komplekst, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende ruller.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lære at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lære at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lære, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lære, hvordan japanske sushikokke håndtere forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lære trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle.
I alt 32 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

OBS: Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.

Pris

625 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 17. september 2017 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 12. september 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer:

Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Lokale

Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, København V 1714

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.