eventet sluttede

Tachys // RUST

DKK 195,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

TACHYS

Danske Tachys udgav sidste år tre singler, der for deres ambitiøse lydlandskab høstede store roser i både ind- og udland, og blandt andet sikrede dem en A-rotationsplads på P6 med singlen "Magenta". I forbindelse med udgivelsen af duoens debutalbum den 13. maj 2022, spiller de på to udvalgte venues - et af disse af RUST.

Tobias Wilner (Blue Foundation) og Jonas Bjerre (Mew) har siden deres tidlige teenageår arbejdet sammen i forskellige musikalske konstellationer. Tidligst med bandet Chien Orange i 90’erne, der foruden Bjerre og Wilner bestod af medlemmer fra det, der senere skulle blive til Mew. Bjerre og Wilners musikprojekter har dog altid været midlertidige, periodevise størrelser, og de har derfor aldrig tidligere præsenteret et helstøbt fællesprojekt for omverdenen – før nu.

Tachys er lige dele pop og eksperimentation. Ovenpå et hav af instrumenter, elektroniske teksturer og nostangiske guitarer føres sangen frem af Jonas Bjerres velkendte lyse vokal, catchy melodier og en skubbende synthesizer-bas. Koncerten på RUST vil blive akkompagneret af visuals skabt af bandet selv. Alt i alt en koncertoplevelse, du ikke vil misse!

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 195 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .