spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Thrashfest

Afholdt event

Thrashfest

Fra DKK 349,00

Sted

Dato

20 maj 2023 kl. 17:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

🤘💥 THRASHFEST: En uforglemmelig aften fyldt med non-stop thrash metal, fantastiske bands og et vanvittigt sideshow - en helstøbt og unik oplevelse fra start til slut! 💥🤘

Er du en ægte metal-entusiast? Længes du efter at blive opslugt af en verden fyldt med ren metalenergi, hvor du kan headbange til de mest intense thrash metal bands hele aftenen lang? Så er Thrashfest lige noget for dig! Dette event er skabt med en klar vision og en rød tråd, der gør aftenen til en enestående og gennemtænkt oplevelse.

Vi præsenterer fire fantastiske thrash metal bands, der vil blæse dig omkuld, og som alle bidrager til et sammenhængende tema af intens og energisk musik:

1️⃣ Killing: Fra Østjylland, leverer de en kompromisløs thrash metal-oplevelse inspireret af bands som Slayer, Exodus, Kreator og Metallica.

2️⃣ Demolizer: Københavnske drenge, der bringer hårdere og hurtigere thrash til folket med knoglerystende musik og en kompromisløs attitude.

3️⃣ Persecutor: Fra Horsens, spiller de hurtige, tunge riffs med et twist af melodiske og fængende hooks, inspireret af bands som Exodus, Metallica, Kreator, Slayer og Havok.

4️⃣ Impalers: Thrash metal fra Haderslev, der minder om bands som Sodom, Kreator og Destruction, og som har turneret både ind- og udland med over hundrede koncerter og supportet for bands som Anthrax, Machine Head, WASP og Tankard.

🔥 Sideshow: Morten The Maniac 🔥

Mellem koncerterne vil der være et vanvittigt sideshow med Morten the Maniac, der tager smerte og adrenalin til et helt nyt niveau med sine vilde stunts. Hans optræden vil være en integreret del af aftenens tema og sørge for, at underholdningen fortsætter uafbrudt. Morten the Maniac tager smerte og adrenalin til et helt nyt niveau med sine vilde stunts, som at slå søm ind i sit hoved, spille på flammekastende elektrisk guitarer og hænge bowlingkugler fast til sine egne - ja, kugler - til lyden af Balls to Wall - og det er kun begyndelsen!

🎟️ Thrashfest bliver et inferno af non-stop thrashing, headbanging og moshing, hvor hver eneste detalje er nøje planlagt for at give dig en unik og uforglemmelig oplevelse. Selvom billetprisen måske er højere end for andre arrangementer, vil den helstøbte og gennemtænkte aften uden tvivl være det værd. Sikr dig din billet i dag og vær en del af denne enestående hyldest til thrash metal! 

Køb dine billetter her: https://billetto.dk/e/thrashfest-billetter-777398

#Thrashfest #Killing #Demolizer #Persecutor #Impalers #MortenTheManiac #Sideshow #MetalMoshpit #BilletterNu


Arrangør


Lokation

Stairway, Lindehøjen 12, 2720 København

Headliner

Demolizer
Thrash 🤘
Killing
Thrash 🤘
Impalers
Thrash 🤘
Persecutor
Thrash 🤘

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .