spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

"Tiden kalder på forandring" - forløb med familieopstilling

Event aflyst

"Tiden kalder på forandring" - forløb med familieopstilling

Fra DKK 2.100,00

Beskrivelse

"Tiden kalder på forandring" - et forløb med familieopstillingsmetoden

Vi mødes til et aktivt forløb i ulige uger fra 30.august. Følgende mandage: 30/8,13/9, 27/9, 11/10, 25/10, 8/11 og 22/11. I er en fast gruppe, hvor vi laver to opstillinger pr. aften.

Har du tænkt over hvad der oftest driver dig? Sker de store forandringer i dit liv fordi andre foretager valg som påvirker dig? Eller skaber du selv forandringen indefra og handler efterfølgende på det? Hvad og hvem former os? Hvor meget indflydelse har vores nedarvede mønstre og tidligere slægt på vores liv idag? Måske mere end de fleste er bevidste om. 

Opstillingsmetoden er en oplevelsesorienteret måde at hjælpe hinanden i gruppen til at afdække ubevidst viden, oftest i den enkeltes familiesystem. Hvorfor nu det? Jo fordi vi videregives en masse arvemasse, på celleplan, gennem vores familiesystem fra generation til generation. Både resurser og også hæmmende faktorer, både fysiske og psykiske. Det er bl.a det epigenetik handler om. 

Systemisk familieopstilling er en mulighed for at anvende vores iboende visdom i praksis. Vi arbejder med det fænomen der kendes som det morfogenetiske felt. Det gør, at vi får mulighed for af belyse, kortlægge og bearbejde forviklinger i et givent system. Man kan sige at vi får mærket og set hvor forbundne vi egentlig alle er. Det er en meget praktisk og konkret metode og alle i gruppen er aktive deltagere, enten på gulvet eller ude i kredsen under en opstilling. 

Før en opstilling taler vi to om problemet der ønskes belyst og så stiller man sit billede af "den indre forvikling" op. Hvorfor? Jo for lige så snart noget er udenfor os selv, så kan vi begynde at opløse den fastlåste situation/binding. De andre i gruppen vælges som repræsentanter "i den indre forvikling" og er stedfortrædere for personer i konflikten eller dilemmaet. Der arbejdes med afstand og retning og dialog imellem de forskellige repræsentanter.Det skabes bevægelse der steder hvor noget er stagneret, overset eller ekskluderet. Du vil ofte opleve en berørende forbundethed til de andre og til din egen slægt. Måske en helt ny og helt anderledes følelse. 

Så kom og vær en del af en tryg og dybt inspirerende gruppe på rejse ind i ukendte indre landskaber. 

Metoden kan forløse de førsproglige traumer og hele de tidlige sår. Vær med og oplev hvordan de enkelte i gruppen, også som deltager i de andres opstillinger, finder mere ro og fokus mod nuet og fremtiden. 

Så rammen for forløbet er syv mødeaftner med op til 12 faste deltagere, Alle får på skift i forløbet deres egen opstilling. Vi træffes 2 gange om måneden. Medbringer aftensmad til pausen midtvejs. Der vil være the, kaffe og snacks.

Jeg anvender familieopstilling og systemisk opstilling i individuelle forløb i min praksis i Charlottenlund. Det er umuligt at beskrive hvad metoden kan bidrage med på en måde der fagre det storslåede og uforklarlige og forunderlige i metoden. Det skal prøves, fordi det er så kropsligt og mange elsker metoden, fordi den vækker alle sanserne til live.

Jeg nævner lige et udpluk af nogle problemtikker, som jeg er stødt på i arbejdet med andre, hvor opstilling virkelig kan skabe varig forandring med nye løsninger, indsigter og forløsning til følge:

- Angst, vrede og stress

- Ensomhed og følelser af at være anderledes

- Ikke at høre til

- Ikke at kunne finde ro

- Problemer i familierelationer - forældre/ søskende mfl.

- Parforholdsproblemer - svært med forholdet til egne børn

- Arbejdsrelaterede udfordringer

- Kroniske sygdomme

- Uforklarlige symptomer

- Følelsen af ikke at kunne komme videre

Ses vi i Køge ;-)

Du er tilmeldt når du har betalt, senest 28. juni og modtager yderligere oplysninger en måned før start.
Vil du vide mere? Så kontakt mig hjertens gerne.

Arrangør

Lokation

Vestergade 10, 4600 Køge

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .