Together Now women´s festival

21 mar 2020 kl. 10:00 - 17:30

The Plant Cph, Raffinaderivej 22, 2300 København

Together Now

Mie Moltke præsenterer en unik og transformerende mini-festival for kvinder.

Together Now er en ny mini-festival, hvor du som kvinde vil blive inspireret til at turde slippe kontrollen og gå en mere autentisk vej, i selskab med en masse andre unikke kvinder. 

Med Together Now inviterer Mie Moltke, blandt andet kendt fra Vild med Dans og sit arbejde med 'Feminine Flow', ind i sit inspirerende univers, hvor du får mulighed for blot at være DIG. Det bliver en dag, hvor du kan slippe stress, negative tanker og selvkritik og i stedet mærke, hvem du er og hvad, du har lyst til. Mies drøm og vision er at kreere et kvindeligt fælleskab, som skaber grobund for en blivende oplevelse af, at du er helt som du skal være.

På mini-festivalen har Mie Moltke allieret sig med to af Danmarks stærkeste kvindelige inspiratorer, Pernille Aalund og Rikke Hertz, og de vil alle tre dele ud af deres erfaring med - og mod til - at gå egne veje for at leve så autentisk som muligt. Desuden byder dagen på blandt andet meditation, flow, sund mad, goodie bags og lækre oplevelser i et eksklusivt miljø, hvor der er plads til alle.

Læs mere om Together Now her

Dato: 21. marts 2020

Sted: The Plant Cph, Raffinaderivej 22, 2300 København

Døren åbner kl. 10.00
Eventet starter kl. 11.00