skip to main content

Event ended - Missed this event?

Check out these handpicked upcoming ones!For past event details, just scroll down.
Loading...
 
 
Nearby events
Loading...
 
 
Event from same category
Loading...
 
 
Similar experiences

Traditionelle japanske retter for begyndere

Event cancelled

Traditionelle japanske retter for begyndere

From DKK 605.00

Location

Date

Oct 29 2017 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Book with confidence: Billetto guarantees refunds for cancelled events, ensuring your peace of mind. Learn more

Description

Lær at tilberede delikate japanske dumplings, kold skaldyrssalat og lakseret som japanske sushikokke gør det.

Klassiske japanske dumplings også kaldet gyoza, som kan serveres som en appetizer eller en forret.
Friske japanske nudler, velsmagende skaldyr, sprøde grøntsager og en aromatisk japansk dressing som løfter retten.

Danmarks populæste fisk der på klassisk japansk vis, bliver tilberedt i en soja blanding der serveres med en grønsagsret.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til klassiske japanske retter, som er velsmagende, møre og matcher en travl hverdag.
Du lære, at anvende japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som har en fast plads på hylden hos japanske sushikokke.
Du lære, at købe fisk, kød, grøntsager og japanske råvarer som japanske kokke.
Du arbejder med at klargøre fisk, kød og andre råvarer ved, at bruge teknikker såsom at marinere, blanchere, og afpudsning.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker i tilberedning af retter med forskellige fisk, kød og grøntsager.
Trin-for-trin lære du at tilberede 3 aromatiske og velsmagende retter som er japanske dumplings, kold nudelsalat med skaldyr og en varm lakseret.

En af retterne blev også serveret som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.


Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lære at lave japanske dumplings, kold nudelsalat med skaldyr og en varm lakseret, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet Sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

605 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 29. oktober 2017 kl. 12.00-14.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 24. oktober 2017

Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Reference

"Meget inspirerende at få et indblik i hvad japansk mad også er. Det var nemt at gå til og smagte vidunderligt!"
Fie Tobiasen

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan også købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer

Privat: “Søndag den 8 marts deltog mine døtre og jeg på dit kursus om traditionelle hverdagsretter. En gave til mig fra dem i anledning af en nylig rund fødselsdag. En dag jeg havde glædet mig meget til.
Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.
Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være med når der skulle snittes fint og foldes tynd dej der drillede.
Vores medbragte plastikbøtter blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet, og vel hjemme igen kunne vi diske op med tre retter til os selv og to voksne mere. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.
Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt”. Merete

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Venue

i Køkkenet, Nose2Tail, Flæsktorvet 13A, 1711 København V

FAQ

  • I have not received my ticket via email. What should I do?

    The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.

  • I wish to cancel my ticket and receive a refund. What should I do?

    The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.

  • I have registered on the waiting list, what happens now?

    If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.

  • Where do I find a link to an online event?

    Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the event online. For more information on this, read here.

  • What is refund protection and why would I need it?

    Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.