Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

'Underverden II' filmvisning i Vridsløse

Afholdt event

'Underverden II' filmvisning i Vridsløse

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

09 sep 2023 kl. 19:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

UNDERVERDEN 2 I VRIDSLØSELILLE FÆNGSEL

Danmark har fået sit helt eget action-crime-franchise, med Dar Salim som hårdkogt actionhelt. Nu får du mulighed for at se filmen lige der, hvor den er optaget – det tidligere Vridsløselille fængsel.

Husk varmt tøj og noget at sidde på.
Filmen vises udenfor på græsplænen i fængselsgården. Husk derfor tøj, der passer til vejret, for arrangementet foregår under åben himmel. Der vil ikke være opsat stole til arrangementet, så medbring selv tæpper og campingstole, som du kan sidde på under filmvisningen.

Aftenens program:
Kl. 19.30
Vi åbner dørene til den ikoniske grønne port, og du bliver guidet igennem fængslet og ender i fængselsgården. Her kan du købe forskellige drikkevarer bl.a. fadøl fra det lokale mikrobryggeri Slowburn Brewing. Du må også gerne medbringe dine egen mad- og drikkevarer.

Kl. 20.15
Filmen introduceres af manuskriptforfatter Behrouz Bigdeli og skuespiller Soheil Bavi, som fortæller om, hvordan det var at skrive filmen og spille med i den.

Kl. 20.30
‘Underverden II’ vises

Kl. 22.30
Filmen slutter - tak for i aften

Vi anbefaler, at du tager offentlig transport (eller cykel) til arrangementet, da der kun er et begrænset antal parkeringspladser nær fængslet. Det er ikke muligt at parkere foran fængslet på Egon Olsensvej.

Adressen til fængslet er: ‍
Porten Vridsløse
Fængselsvej 39, 2620 Albertslund

Der er rigtig gode muligheder for offentlig transport til fængslet. Tag linje B og Bx som kører til Albertslund station og gå 600 meter til Porten Vridsløse. Busserne 123, 141,143, 144, 149 stopper også i nærheden af fængslet.

Kommer du langvejs fra i bil, kan vi henvise til Roskildevej 161, som ligger 5 minutters gang fra fængslet (se kortet ovenfor).

Vind et abonnement til Nordisk Film+:
På aftenen trækker vi lod blandt alle billetkøberne om et gavekort på et halvt års abonnement til streamingtjenesten Nordisk Film+, hvor et bredt udvalgt af de største danske og udenlandske filmperler kan findes - bl.a. ‘Underverden’.

Måske er du den heldige vinder, der går hjem med et gavekort.

Vi glæder os til at se dig i Vridsløselille Fængsel til et brag af en aften!

Handlingen i ’Underverden 2’ starter netop i Vridsløselille fængsel, hvor Dar Salim spiller den indsatte Zaid, som bliver hvervet til at infiltrere det københavnske bandemiljø.

Anmelderne roste denne nervepirrende action-thriller til skyerne, og mange udråbte den til at være endnu bedre end sin forgænger. Så glæd dig til en spændingsfyldt aften, hvor du ikke behøver at bryde igennem muren for at komme ud.


Arrangementet foregår lørdag d. 9. september- i Vridsløse.

Eventet begynder kl. 19.30

Filmen starter ved solnedgang

Billetter koster 60 kr. eks. gebyr.

Børn under 5 år gratis. Maks to børn under 5 år pr. voksen.

Begrænset billetsalg. Billetter kan ikke refunderes.

For spørgsmål vedrørende tilgængelighed for kørestolsbrugere og gangbesværede kontakt arrangøren.

Kan du ikke få nok af fængslet, så viser vi også ’Olsenbanden går amok’ fredag d. 8. september. Læs mere HER.

Foto: Peter Riis/Profile Pictures

Arrangør


Det 160 år gamle Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund bliver i de kommende år centrum for udviklingen af en helt ny, mangfoldig og samlende bydel med en gennemgribende grøn profil.

Den nye bydel har fået navnet Vridsløse.

Henover de kommende år vil området transformeres til en moderne og attraktiv bydel, der foruden boliger vil være præget af bynatur, byliv og fællesskaber.

Den ikoniske grønne port - bedst kendt fra Olsen Banden-filmene - bliver indgangsportalen til en helt ny epoke i Vridsløses historie og her vil besøgende opdage en åben og indbydende port, der erstatter fangenskab med fællesskab.

Om Porten:

Forgården i Vridsløse vil tjene som et fælles og socialt samlingspunkt for alt fra Albertslund-borgere, gæster, Olsen Banden fans, interessenter, samarbejdspartnere, erhvervsdrivende, publikum og turister eller nysgerrige forbipasserende.

Her i forgården vil fællesskab, nye oplevelser, sociale og kulturelle aktiviteter, leg og bevægelse leve under det fælles mødested: Porten.


I
Porten vil man møde foreningsliv, iværksætteri og kreativitet. Her er der plads til eksempelvis café, galleri, værksted, museum, folkehus, aktivitetshal, bryggeri, markedsdage, koncerter, pop up-restauranter og meget mere.

Hold dig opdateret om nye aktiviteter i Porten allerede nu på: www.porten.dk

Eller find os på Facebook og Instagram: Porten Vridsløse


Vi ses i Porten

Lokation

Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .