spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vesterbro Beat Dage Lørdag

Afholdt event

Vesterbro Beat Dage Lørdag

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

23 mar 2024 kl. 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Årets festivalsæson skydes i gang på Vesterbro! Råhuset præsenterer igen to dage med håndspillet og retro-klingende musik på to scener.

Over to dage i marts præsenterer vi i bedste festivalstil et tæt program med håndspillet musik fordelt på to scener på Onkel Dannys Plads. Glæd dig til en lang række artister indenfor (men bestemt ikke udelukkende) beat, psych, rock med retro vibe i moderne forklædning.

Program lørdag:

Fauna (SE)

Det Göteborgsbaserede musikkollektivet formidler en organisk, psykedelisk og, ikke mindst, dansefremkaldende live oplevelse. Musikken føles som et meditativt ritual hvor man som lytter bliver krammet af pulserende rytmer. Du vil miste fodfæste og blive trukket gennem buske og krat i en tankevridende rejse i skoven. Fauna udgav en række debutsingler i begyndelsen af 2023.

Krogen

Krogen er et aarhusiansk singer-songwriter projekt, anført af den erfarne musiker; Lasse Krog. Sangene er på dansk under genren Americana, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country og rock’n roll. I 2022 udgav Krogen debutalbummet “Henover Lakken”, som vi alle elsker! Albummet er udgivet på vinyl gennem Kørfirs Records, og har placeret sig på en 15. plads på den nationale hitliste “Vinyl top-40”!

Spiders (SE)

Med et nik til slut 70’erne og start 80’erne leverer Spiders sjælfulde melodier og hurtige riffs med forførende rytmer. Bandet startede i 2010 af John Hoyles (Witchcraft), Olle Griphammar, Richard Harryson and den karismatiske frontkvinde Ann-Sofie Hoyles.

Hardrockbandet fra Göteborg har turneret intensivt i Sverige og Europa, både som headliner og sammen med bands som Kvelertak, Uncle Acid & The Deadbeats, Graveyard og Metallica.

Spiders har siden deres debutalbum ’Flash Point’ i 2012 udgivet to albums; 'Shake Electric' i 2014 og 'Killer Machine' i 2018.

Slip håret fri og forbered dig på en koncert, du ikke kan stå stille til, når Spiders forblænder Vesterbro Beat Dage

The Population (SE)

The Population er John Hoyles (Witchcraft, Spiders), Alex Sjöbergs (Graveyard) og Niklas Gunnarsson (Dirty Burger) seneste musikalske eventyr. Det er medrivende rock i krydset mellem punk, garage, flower power og hardrock. Musikken er rå og energisk med enormt catchy melodier.

The Population har udgivet en 7” og albummet ’It’s time to…’ på eget label i maj 2023. Dette er gruppens første koncert i Danmark, så tag godt imod dem, når de går på scenen lørdag til Vesterbro Beat Dage!

NAKE

NAKE spiller instrumental, progressiv musik gennemsyret af cinematisk storhed. Musikken opleves som et soundtrack til en fiktiv film i lytterens indre som findes et sted imellem dystopisk sci-fi og episk western.

“NAKE er som et jazzband på steroider, der har skabt en kærlighedstrekant mellem Tool, Ennio Morricone og Vangelis. Lydbilledet er fænomenalt, dragende og massivt. På mange måder det bedste fra to verdener, der går så unægtelig godt sammen, som jazzen og metallen kan gøre det. Og alligevel er det sjældent set bedre.” skriver GAFFA meget rammende.

NAKE er album-aktuelle med den selvbetitlede debut, om hvilket GAFFA skriver: ”Albumdebuterende NAKE har skabt et værk, fortjener at blive skrevet ind i den danske kulturkanon.” Bandets releasekoncert i Basement gik da heller ikke ubemærket hen, hvor Devilution gav karakteren 4 ud af 5. Lovende ord til en lovende koncertoplevelse lørdag!

Sonic Moon

Sonic Moon er lyden af Kevin Starrs, der møder Josh Homme i et syretrip i den mørke skandinaviske vinter. Det er tonstunge guitarriffs druknet i fuzz og delay båret frem af en vuggende bund, og komplimenteret af en rå, melodisk vokal. Tekstuniverset æder den sidste rest af lyset, med emner som nihilisme, sorg og vrede. Bandet deler en fælles kærlighed til stoner og psykedelisk rock, med forbilleder som Electric Wizard, Kyuss, Corrosion of Conformity og Monolord. Det er heavy og groovy, det er lørdag på Vesterbro Beat Dage!

The Preachers

Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København der med fuzzpedalen i bund og riffs der klæber til din hjerne spiller en knivskarp omgang garagerock, som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer!

I løbet af de seneste år, har The Preachers udover at spille et hav af koncerter, blandt andet udgivet EP’en ‘Gateway Dreams’, indspillet en livesession og vundet det legendariske ‘Vesterbro mesterskab i Rock. Energien er i fokus når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på.

Hvis du er til denim-jakker og torsdagsbajere, så ses vi helt foran til The Preachers lørdag til Vesterbro Beat Dage!

Purple Foam (DE)

Siden kvartetten blev dannet i 2012, har Purple Foam bevæget sig mod deres helt egen niche inden for synth punk. Du vil finde en groovende rytmesektion ved siden af noise rock-elementer med svævende synthesizere og politiske tekster, parret med in-your-face punk og hardcore.

Purple Foam garanterer en medrivende koncertoplevelse lørdag til Vesterbro Beat Dage, og inviterer indenfor i deres verden af kaos og kærlighed.

Praktisk

Vesterbro Beat Dage foregår fredag den 22. og lørdag den 23. marts 2024. Festivalen foregår i Råhuset og i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads. Den endelige tidsplan offentliggøres op til festivalen. Vestebro Beat Dage præsenteres i samarbejde med Colossal og Audible Music.

Billetinfo

Vi sælger kun dagsbilletter. 
Early Bird: 220 kr. (+gebyr)
Standard: 250kr. (+ gebyr) 
Dørsalg: 280kr.

Billetlink til fredag den 22. marts: https://billetto.dk/e/vesterbr...

Døre kl. 18.00 / Koncertstart kl. 18.30


Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .