spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vesterbro Beat Dage Fredag

Afholdt event

Vesterbro Beat Dage Fredag

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

22 mar 2024 kl. 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Årets festivalsæson skydes i gang på Vesterbro! Råhuset præsenterer igen i år to dage med håndspillet og retro-klingende musik på to scener.

Over to dage i marts præsenterer vi i bedste festivalstil et tæt program med håndspillet musik fordelt på to scener på Onkel Dannys Plads. Glæd dig til en lang række artister indenfor (men bestemt ikke udelukkende) beat, psych, rock med retro vibe i moderne forklædning.

Program fredag:

VS DooM

Det københavnske stororkester Vs DooM er et levende eksempel på fællesskabet som en musikalsk og menneskelig mulighed. Musikken en blanding af afrobeat, syrerock, soul og fri improvisation anført af M. Rexen. Debutalbummet ‘Live At Xenon’ er indspillet live over tre dage på Xenon-scenen i Huset, og Gaffa kvitterede med intet mindre 6 hjerter for deres koncert på Hotel Cecil i februar. Det bliver ganske enkelt MAGISK, når orkestret giver en musikalsk krammer på fredag til Vesterbro Beat Dage!

Vs DooM erstatter dermed De Forbandede, der desværre gik i opløsning op til festivalen.

Den der Hale (SE)

Det svenske band rører i genregryden og tilføjer elementer af post-rock og psych. Den der Hale sigter ikke efter en bestemt lyd, men skaber mere en sammensmeltning af forskellige inspirationer og lydbilleder. Resultatet er en eksperimenterende sonisk rejse, der skubber til genrer og trodser konventioner. Musikken er drevet af tunge baslinjer, pulserende rytmer, malerisk guitarstøj og atonale melodier.
Når Den Der Hale genbesøger Råhuset bliver det med deres andet album ’Pastoral Light’ i bagagen, der udgives til februar 2024 via Fatcat Records.

Del III (SE)

Del III er et punkband, der blev dannet i Göteborg i 2015, men har haft base i Malmö i et par år. De debuterede i 2016 med "Guds dotter EP", som året efter blev fulgt op af "Nätterna som aldrig tog oss någonstans". Den blev produceret af Tommy Tift (Vånna Inget, Sista Sekunden), som også arbejdede på "Tre" (2019). Del III har delt scene med blandt andre INVSN (senest i Basement), Vånna Inget og Västerbron. Glæd jer til melodisk punk som kun svenskerne kan skære den!

Aske Skat With The Freaks From Normal Street

Aske Skat with The Freaks From Normal Street er en blanding af folk, country, soul og rock. Med inspiration fra alt der og derimellem tager de publikum med på en original rejse ind i deres musikalske univers, hvor der både vil være stof til eftertanke og danseglade sjæle. Ideen med musikken er at dykke ind i fortællinger, der kan se nok så normale ud i det ydre, men som måske har mere udskuds-potentiale end du lige tænker til en start…

Den produktive Aske Skat samler alle freaks fredag til Vesterbro Beat Dage!

Um Gajo é Parvo (PT/IT)

Um Gajo é Parvo (”En fyr er fjollet”) er navnet på Gilberto Mirandas eksperimenterende musikprojekt. I en antitetisk kobling mellem oprigtigt fjolleri og en rå punk-attitude udforsker og modellerer Gilberto forskellige musikalske retninger. Projektet vandrer i et særpræget terræn af lyde og loops fra gamle Casio legetøjs-keyboards, rytmisk støj og sporadiske kraftudladninger fra en hæs-sprød elguitar.

Um Gajo é Parvo er en atypisk, usleben og befriende uprætentiøs musikoplevelse. ”Um Gajo er Parvo” har for nylig udgivet deres tredje album, ”Gibbone Americana”, som de kommer til at præsenterer live fredag til Vesterbro Beat Dage. På scenen er Gilberto i selskab med Salvatore Rizza (Mavi Express/Mad to be Saved), på keyboard og synthesizere og Federico Festino (Me After You/EGA Legionnaire) på trommer.

Robot

Er man i løbet af de sidste 25 år gået en tur i den danske rock-undergrund, er man helt sikkert stødt på indie-orkesteret Robot, hvis musik er båret af varme, kærlighed til håndspillede lydbilleder, brune synthesizere og markante melodier.

Robot, der debuterede i 1999, er centreret omkring Kåre Joensen (Baby Woodrose, Anna Valgreen, Claus Hempler m.fl.), og har siden debuten udgivet tre plader. Bandet er dermed ikke bange for at lade sit publikum vente i spænding, og når der så endelig er nyt fra dem, er det både smukt, nært, stort og støjende. I august 2023 udkom det nyeste album, ‘Anything Goes!’, hvorpå Kåre Joensen får selskab af en række venner, der tilfældigvis også er nogle af landets dygtigste musikere, fra bands som Saybia, Skammens Vogn og Kashmir. På pladens tekster dykker Robot ned i en mørk, fatalistisk og til tider ligefrem nihilistisk tilgang til livet, mens musikken både kommer omkring støjrock og italiensk begravelsesmusik.

Robot har før indtaget scener som Loppen, Vega, 1000Fryd, Midtfyns og Roskilde Festival, og med arrene fra livets nederlag og en midtlivskrise, der banker på den overbelånte hoveddør, er Robot klar til at møde publikum og forsikre dem om, at intet går som planlagt. Nogensinde.

BattleStar Overdrive

Fredag til Vesterbro Beat Dage kan du glæde dig til BattleStar Overdrive, hvis unikke lyd tager afsæt i slacker rock, soul, elektronisk musik og indie. Med dybe rødder i Københavns gader har BattleStar Overdrive sat sit præg på musikscenen siden hans første akkord på guitaren. For første gang nogensinde indtager BattleStar Overdrive scenen som soloartist.

BattleStar Overdrive skaber en elektrificerende fusion af den rå, DIY-ånd fra klassisk garagerock og den følelsesladede lidenskab fra soul og disco. Med pulserende rytmer og en selvsikker attitude tilfører han den klassiske rock'n'roll en frisk, moderne kant.

Hans musik er til enhver, der nogensinde har følt sig som en outsider, en misfit eller en rebel. Det er en hymne for alle, der er klar til at omfavne deres individualitet og give slip på deres indre barn. Outsiders unite!

Praktisk

Vesterbro Beat Dage foregår fredag den 22. og lørdag den 23. marts 2024. Festivalen foregår i Råhuset og i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads. Den endelige tidsplan offentliggøres op til festivalen. Vestebro Beat Dage præsenteres i samarbejde med Colossal og Audible Music.

Billetinfo

Vi sælger kun dagsbilletter.
Early Bird: 220 kr. (+gebyr)
Standard: 250kr. (+ gebyr)
Dørsalg: 280kr.

Billetlink til lørdag den 23. marts: https://billetto.dk/e/vesterbr...

Døre kl. 18.00 / Koncertstart kl. 18.30

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .