Vincent van Gogh udstillingen på ARKEN i Ishøj

05 sep 2018 kl. 18:00 - 20:00

Skovvej 100, 2635 Ishøj

Kære B&W Kunstforeningsmedlem

Vi har hermed fornøjelsen at invitere B&W Kunstforenings medlemmer med ledsager til Vincent van Gogh udstillingen på ARKEN i Ishøj onsdag d. 5.september 2018 med omvisning kl. 18.00.

Udstillingen er kommet i stand i samarbejde med Kröller-Müller museet i Otterlo i Holland og vil indtage en stor del af Arkens udstillingsarealer.

Kunstforeningen vil arrangere besøget og betale for omvisning på museet.

Entreen er ved denne udstilling forhøjet til 135 Kr. pr. person v/10 personer (normal entre pris er 150 Kr.) hvilket er for egen regning og vi vil venligst bede medlemmerne om at indbetale beløbet på https://billetto.dk/e/vincent-van-gogh-udstillingen-pa-arken-i-ishoj-billetter-302748

De KF-medlemmer, der er medlem af Museet Arken og derfor ikke skal betale entre bedes venligst tilmelde sig på mail til Eva Birkved (Scorpia42@gmail.com ) således, at vi kan informere museet om det samlede deltagerantal.

Cafe ARKEN tilbyder fast onsdagsmenu samt a 'la carte retter som man evt. kan indtage i forbindelse med besøget før eller efter omvisningen.

Se venligst www.arken.dk for yderligere information om ovennævnte, samt omtale af udstillingen, museets beliggenhed, transportmuligheder etc.

Som ekstra gevinst vises sideløbende en udstilling af C.F. Willumsens arbejder "Farver og Striber" til og med 15. januar 2018 i samarbejde med Willumsen museet i Frederikssund samt museets permanente udstillinger.

Tilmelding senest onsdag d. 22 august 2018 efter først til mølle princippet!

Billet

Salg lukket