Vitaliseringsdag for selvstændige psykologer

15 maj 2020 kl. 09:00 - 17:00

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Vitaliseringsdag - 15. maj 2020 på Skovmøllen ved Aarhus

Vitaliseringsdagen er en temadag for selvstændige psykologer med fokus på at skabe gode, langtidsholdbare arbejdsliv for selvstændige psykologer.

På Vitaliseringsdagen sætter vi i fællesskab hverdagens rutinemæssige tænkning på pause, stopper op og får mulighed for at bliver klogere på, hvad vi har brug for mere eller mindre af i vores arbejdsliv. Vi har tid, ro og omgivelser, som inviterer til refleksion

Dagen foregår midt i Marselisskoven syd for Aarhus, tæt ved strand og Moesgaard Museum - nærmere bestemt på Restaurant Skovmøllen, oprindelig en gamle vandmølle med tilhørende bygninger fra 1785, og gennem mange årtier et traditionsrigt udflugtsmål for århusianere.

Med disse eventyrlige rammer har vi både smukke restaurerede lokaler at være i og naturens stående invitation til også at bruge de omkringliggende livgivende omgivelser: besøge vandmøllen, gå tur ved herregården, mølledammen og i skoven, og langs Giber Å er stranden kun en kort spadseretur væk.

Skovmøllen har et velrenommeret køkken, som på et gedigent gastronomisk niveau fortolker klassisk mad. De har et tæt samarbejde med lokale producenter, hvorfra de nøje udvælger råvarer, som lever op til køkkenets standarter.

På Skovmøllen er der ikke adgang til almindeligt telefonnetværk - så dagen bliver derved et yderligere afbræk fra rutiner, kontakter og udefrakommende forstyrrelser.

Minimumsdeltagerantal: 20 personer

Maksimalt antal deltagere: 30 personer

Tilmeldingsfrist: 1. april 2020

Umiddelbart efter tilmeldingsfristen gives der til alle deltagere besked om hvorvidt dagen vil blive afviklet.

Pris: 1600kr. eks. moms (2000kr. inkl. moms)