Workshop: Kombucha med Birkemosegaard Køkken

26 maj 2019 kl. 11:15 - 12:00

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

How to: Kombucha

Marie Hertz/Birkemosegaard Køkken

Workshop

Den fermenterede kombucha er ikke til at komme udenom. På Bloom kan du blive hjemmebrygger, når biodynamiske Birkemosegaard Køkken åbner op for kombuchaens hemmeligheder. Lær alt om fermenteringens betydning for den sødlige bryg, og få greb om, hvordan kombuchaens sunde og smagfulde egenskaber kan tilsættes mad. Smag, prøv, lær og få urter, blomster og din egen starterkultur af symbiotiske bakterier og gærstammer – en såkaldt SCOBY (Symbiotic Community Of Bacteria and Yeast) – med hjem.

Birkemosegaard Køkken er et biodynamisk landbrug på Sjællands Odde, der også fungerer som restaurant og samlingspunkt for udforskende workshops om naturlig mad. Marie Hertz er autodidakt kok og gartner.

Der er plads til 25 deltagere.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 150,00 + DKK 16,24 gebyr