spring til hovedindhold
Fruentimmerture

Fruentimmerture

Om

Velkommen til Fruentimmerture

Jeg hedder Dorte og jeg er fruentimmeret, som skriver og udbyder byvandringer om Københavns historie, fordi jeg ikke kan lade være. Københavns historie er mageløs, uden sidestykke og jeg elsker at fortælle den og efter en byvandring med Fruentimmerture, vil København ikke længere være den samme by. Det lover jeg!
Når du er turist i udlandet, mærker du hurtigt “lækkerheds faktoren”, når du på din vej igennem byen opsluges af de smukke gamle bygninger, de forførende dufte fra byens lokal kolorit og ja – måske et par af byens historier som du har opsnuset. Men hvor godt kender du egentlig din egen hovedstad? Hvor ofte tillader du dig selv, at komme tættere på, længere ned af de bugtende stræder, tilbage gennem tiden og ind under huden på byens eksistenser? Sikkert sjældent – for du har altid travlt og skal fra A til Z og det er synd, for København rummer et hav af fascinerende fortællinger, som bare ligger og venter på at blive fortalt … for dig måske? Efter 10år som byvandrer har jeg snart en fortælling til hvert et gadehjørne. Du vil blive overrasket.
Som noget særligt har jeg altid et ekstra godt øje på kvindernes historier – de er nemlig ikke rigtig blevet fortalt før. Men det bliver de på byvandring.nu og på den måde bliver Københavns historie jo fakstisk dobbelt så spændende. Med disse ord byder jeg dig velkommen til at surfe lidt rundt og se om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig og tage dig med på en guidet tur.

Kærlig hilsen Dorte
Storyteller, byhistoriker, koreograf og kulturformidler ….

Social