Billetto billetkontor

Sælger du billetter til mange events og gennem flere kanaler, og har du brug for billetscanning og fysisk billetsalg? Så har du mulighed for at oprette dit helt eget billetkontor via Billettos platform.

Nem købsproces
Vi har gjort købsprocessen gnidningsløs og intuitiv for billetkøberne. Det ved vi øger salget. Med Billetto kan du anvende et bredt udvalg af betalingsløsninger, så betalingen foregår hurtigt og nemt.
Promovering
Dit event bliver oprettet på vores site, hvor tusindvis af brugere hver måned kigger forbi på jagt efter næste spændende oplevelse. Vi tilbyder også målrettet annoncering, så du kan nå bredere ud på flere kanaler.
Administration
Vi har samlet alt, du har brug for på én platform, hvor du hurtigt kan planlægge og oprette nye events samt ændre i eksisterende. Nemt overblik over salgsdata samt mulighed for at integrere Billetto med andre systemer.
Workcation

Det er nemt og overskueligt for både kunder og eventudbydere. De muligheder, jeg har brug for, er tilgængelige og professionelle.

Henriette Bonde
Forever Enjoy

Gør dit virtuelle billetkontor fysisk med POS

Integrer med Billetto, og lås op for dit POS-systems fulde potentiale. Via integrationen kan du nemt acceptere kontaktløse betalingsmuligheder via kort, Apple Pay, Google Pay og andre betalingsløsninger.

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Kontantbetalinger

Kombinér digitale betalinger med kontant betaling. Med Billetto skal du ikke bekymre dig om at holde styr på dine indtægter. Kontante betalinger registreres nemlig i Billetto nemt og sikkert, så regnskabet altid stemmer.

Fordele ved Billetto Billetkontor

Øjeblikkelig betaling

Nem og hurtig transaktion ved alle typer af betalingsmetoder.

Få et bredere publikum

Kom ud til flere slags billetkøbere og sælg mere ved at give mulighed for kontant betaling i døren.

Enkel administration

Uddeleger ansvar for billetsalg og scanning ved at give medarbejdere specifik adgang til begrænsede funktioner i Billetto.

Hurtig og nem opsætning

Glem alt om traditionel opsætning med kasseapparat. Åbn Billetto-appen på din mobiltelefon, tablet eller computer, og du er klar til at sælge.

Til alle typer af events

Utallige muligheder for at tilpasse og fintune administrationen af dit event, så billetsalget bliver gnidningsløst.

Contact us

Koncerter og festivaler

Billetto Billetkontor er et uvurderligt værktøj til koncerter eller festivaler, hvor der ikke er meldt udsolgt på forhånd, og hvor der er behov for at sælge billetter på en nem og overskuelig måde ved indgangen.

Forlystelses- og temaparker

Med mulighed for både at tage imod kontanter og kontantløs betaling, er Billetkontor en fleksibel og driftssikker løsning til billetsalg ved alle typer af forlystelses- og temaparker samt museer.

Udflugter og ture

Billetkontor er praktisk for dig, der løbende sælger billetter til ture og turistattraktioner,, hvor du nemt skal kunne betjene både lokale gæster og turister.

Har du brug for sparring?

Vores team har indgående erfaring med at sælge billetter og sidder klar til at rådgive om, hvordan du øger dit salg.

Book en demo
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play