Gode ​​tilbud. Flere deltagere.

Billetto giver dig mulighed for at tilbyde spændende rabatter så du kan tiltrække et endnu større publikum.

Dynamiske tidsbaserede tilbud

Hvad end det er tilbud for dem der er tidlige på den, eller lige i sidste øjeblik; vi sørger for at rabatten fungerer. Alt du skal gøre er at tilføje dynamiske, betingelsesbaserede priser på billetter, og vi tager os af resten.

Tilpas tilbud baseret på dit publikum

Lav specielle billetter og tilbud til forskellige publikumsegmenter såsom VIP'er, abonnenter på nyhedsbreve, klubmedlemmer og mere. Alt hvad du skal gøre er at tilføje deres e-mails, og hvis de bruger denne e-mail til at købe billetten, får de rabatten.

Giv rabatter baseret på købsdata

Opret en dynamisk kampagne baseret på det samlede antal billetter i kurven eller en bestemt blanding af billetter i kurven. Dette er fantastisk til en familiebillet eller en billet med grupperabat.

Den rigtige pris på det rigtige sted

Skift priser baseret på stedet for billetkøb. For eksempel kan du tilføje rabatter til online salg, mens offline kan opkræves til fuld pris.

Opret unikke salgsfremmende koder, for at forbedre dit salg

Opret unikke koder for at låse op for specielle billetter. Dette er en fantastisk måde at promovere eventet via e-mails, sociale medier, affiliate marketing og influencer-kampagner.

Begynd at oprette dit event med Billetto.

Skab event
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play