Reserverede siddepladser til events af enhver størrelse

Billetto giver en pladsløsning til dit event, uanset om det er et fodboldstadion eller den lokale gymnastiksal.

Alsidige kort over siddepladser

Vi kan skabe et kort til ethvert event, uanset hvor indviklet grundplanen er.

Let at købe billetter

Vi har fuldt optimeret billetkøb til siddende events, der både fungerer på computer og mobil, for at sikre, at alle kan få fat i billetter til dit næste event.

Siddepladser der følger alle regler

Vi holder styr på alle de nyeste regler for siddende og ikke-siddende events, for at sikre, at dit event er i overensstemmelse hermed. Hvis du er i tvivl om, hvordan du administrerer dit event i disse tider, er vi her for at hjælpe.

Gå den ekstra meter

Ud over siddepladser, kan du også vedhæfte reservationsspørgsmål til bestemte billetter, for at lære dine billetkøbere bedre at kende. Og vores integration med Zapier hjælper dig med at tilpasse dit event til dine specifikke behov, ved at tilføje 1500+ appforbindelser til din eventadministration.

Administrer nemt lokalet på dagen

Brug vores arrangør-app til at scanne billetter på dagen eller vedhæft din egen scanner til Billetto Till-løsningen. Der er mange måder at sikre, at dine deltagere får en problemfri oplevelse på dagen.

Skab et event med reserverede pladser

Start nu
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play