Ledelsen hos Billetto

Mød vores ledelse, bestyrelse og investorer. Personer, der hver dag giver den hvad de kan med Billettos værdier, medarbejdere og vækst for øje.

Patrick Borre, CEO hos Billetto

Før vores CEO Patrick Borre kom til Billetto, havde han grundlagt og opbygget flere forskellige software-e-handelsmarkedspladser med stor succes – det gælder bl.a. Downtown, Takeoffer og Danmarks største blognetværk Bloggers Delight. Patrick har ansvaret for Billettos vækst globalt med fokus på produktinnovation, partnerskabsmuligheder og fundraising.

Martin Sørensen, COO hos Billetto

Martin Sørensen gør brug af sin baggrund som fysiker, ingeniør og ledelseskonsulent til at accelerere output og visualisering af Billettos data, så vores arrangører hele tiden får bedre indsigt i billetkøbere. Martin har det overordnede ansvar for backoffice-funktioner som økonomi, HR, jura, data, rapportering og analyse.

Martin Nørtoft, CSO hos Billetto

Martin har 17 års erfaring med salgsledelse. Han er desuden tidligere chef for salgsudvikling i Grundfos og salgsdirektør i Telenor. Han grundlagde eget firma med 500 ansatte, som han solgte i 2019. Martin har en MA i Business Communication og en Executive MBA fra Middlesex University.

Investor

VF Venture

VF Venture foretager aktieinvesteringer i danske virksomheder med en dokumenteret succes. De har et særligt fokus på områder inden for deres kernekompetencer som IT, MedTech og industriel teknologi. Investeringerne ligger på alt mellem 1 til 3 mio. euro, og deres nuværende portefølje har 35 virksomheder.

Investor

Thomas Sehested

D68-partneren er Thomas: en iværksætter og 3 x verdensmester i windsurfing, som også er specialiseret i at opbygge B2B-virksomheder inden for teknologi. Efter en succesfuld windsurfingkarriere grundlagde Thomas sin første startup DtecNet, der blev en global markedsleder inden for medieintelligens og anti-piratkopiering i realtid. Virksomheden havde hovedkontor i Los Angeles og voksede til mere end 100 ansatte og landede mange store internationale medievirksomheder som kunder. I 2020 blev virksomheden opkøbt af MarkMonitor. Som en del af ledelsesteamet hos MarkMonitor solgte Thomas MarkMonitor til ThomsonReuters for 400 mio. euro og havde derefter ansvaret for TR's digitale mediedivision i 2 år, før han sluttede sig til GAN Integrity som medstifter og formand.

Investor

Concentric

Concentric fokuserer på teknologi i Europa og investerer typisk et sted mellem 0,5 - 5 mio. euro i løbet af en virksomheds tidlige vækstfase. Som ledere er de utroligt investerede i partnerskabet og er derfor meget proaktive, ressourcestærke og praktiske.

Joe Cohen

Bestyrelsesmedlem | Iværksætter | Angel investor | Rådgiver

Joe er en succesfuld leder, der har skaleret forbruger-, underholdnings- og fritidsvirksomheder i både startup- og erhvervsrettede miljøer. Joe har et dybt og unikt sæt færdigheder samt indsigt i ledelse, strategi, branding og drift. Han har ledet udviklingen af succesfulde virksomheder i USA og Europa ved at bygge teams, der demonstrerer stor handlekraft og vinderkultur.

Jacob Bratting Pedersen

Bestyrelsesmedlem | Partner i VF Venture / Vækstfonden

Ansvarlig for nye investeringer og forretningsudvikling i IKT-porteføljen. Tidligere partner i ventureselskabet Northcap. Driftserfaring fra flere teknologistartups, senest som COO for IKT-sikkerhedsvirksomheden Secunia. Stor erfaring med opbygning af internationale salgsorganisationer og internationalisering af IKT-virksomheder. Erhvervserfaring fra f.eks. USA og Israel. Uddannet MSc i Business Administration and Commercial Law med yderligere kurser fra INSEAD, Harvard og MIT.

Per Mikael Jensen

Bestyrelsesmedlem | Administrerende direktør for Altinget.dk | Mandag Morgen | Altinget.se

Indstil slutningen af 2013 var Per Mikael Jensen chef for Metro International – en global gratis aviskoncern. Ejet af investeringsselskabet Kinneviks, som også ejer MTG (Viasat, Tv3, Tv1000). Fra 1. maj 2006 til 1. august 2007 var Per Mikael Jensen administrerende direktør for TV 2 / DANMARK A/S. Siden den 1. juli 2017 har han været administrerende direktør for mediehuset Altinget.dk, Altinget.se og Mandag Morgen.

Peer Bentzen

Bestyrelsesmedlem | EVP Business Development for Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen har bygget forretninger og tjenester til førende virksomheder som AOL, Microsoft, DPDHL på tværs af Europa, USA og Asien. Han har en omfattende erfaring med ledelsesudførelse inden for forretningsudvikling, salg, marketing, produktudvikling og partnerøkosystemer sammen med førende platforme (f.eks. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce osv.). I 18 år har Peer agerert som aktiv rådgiver og mentor for forskellige startups i Amerika, Europa og Asien.

Mere end 4 mio. bruger i hele verden stoler på os

Billetto er den førende platform til event management/advertising i Norden, som både billetkøbere og eventarrangører overalt i verden stoler på.

Tilslut dig Billettos fællesskab af arrangører i dag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play