Sælg billetter til din julefest. Nemt, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces. Lav dine egne events nemt og hurtigt 5 minutter tager det at lave dit eget event og lave billetter med dit eget udtryk.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Sælg billetter til dit juleevent med Billetto.

Er du ved at arrangere et event til jul? Og vil du gerne tilbyde potentielle deltagere billetter? Prøv Billetto. Vi er en billetplatform, som gør det muligt for dig at oprette et event, sælge billetter, følge tilmeldinger og meget mere. Ethvert juleevent er velkomment - uanset om det er en julekoncert, en optræden for hele familien eller en julefest for det unge publikum.


Det tager ikke mere end få minutter at oprette og offentliggøre din eventside. Det er faktisk ligeså nemt, som at oprette et event på Facebook. På Billetto kan du dog også sælge billetter, kuponer, merchandise eller blot følge tilmeldingerne til dit julevent direkte via din eventside.


Vi gør det let for dig, at promovere dit event. Din eventside er designet til at se godt ud på enhver platform, uanset om det er en smartphone, en tablet eller computer. Du kan bruge vores billet-widget og implementere dit juleevent på din egen hjemmeside eller blog. Og dit event vil, selvfølgelig, være synligt på Billetto, hvor potentielle købere kan udforske dit event. Vi servicerer 500.000 billetkøbere om året.


Den bedste del? Du skal ikke have penge op af lommen for at komme i gang med Billetto. I stedet betaler alle billetkøbere et mindre gebyr, når de køber en billet. Du bestemmer, om gebyret skal være en del af din billetpris, eller om du vil lade dine gæster betale det. Er du klar til at komme i gang? Dit julevent vil være live indenfor de næste 5 minutter.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Gennemsigtige priser til events i alle størrelser

Se flere
pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.